Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tragédia krásnych sestier (†21, †23): Zomreli na dovolenke, na ktorú roky šetrili!

Tara a Pippa sa z vysnívanej dovolenky už nevrátili Zobraziť galériu (2)
Tara a Pippa sa z vysnívanej dovolenky už nevrátili (Zdroj: noterad.com)

RABAT - Do Maroka odchádzali plné radosti a očakávaní, domov sa vrátili v rakve. Britskú rodinu postihla nevídaná tragédia, keď sestry Pippa (†21) a Tara (†23) prišli na vysnívanej dovolenke o život. Ich kamarát leží v nemocnici v kritickom stave.

Dievčatá sa dobrodružstva svojho života nevedeli dočkať. Výlet do Afriky, ktorú chceli precestovať spolu s kamarátom Joshuom (21), plánovali a šetrili naň niekoľko rokov. Prednedávnom navštívili Mauretániu a niekoľko posledných dní strávili v Maroku.

Na severe krajiny bohužiaľ minulý pondelok zahynuli pri tragickej dopravnej nehode. Joshua utrpel vážne zranenia a v súčasnosti je v kóme. Lekári zatiaľ nevedia, či sa z nej vôbec preberie.

Darlingtonovci sa zo smrti svojich dvoch dcér nikdy nespamätajú. "Boli to krásne, energické a zábavné dievčatá, ktoré nás robili veľmi šťastnými. Vždy, keď vstúpili do miestnosti, rozžiarili ju tak, ako nikto iný," uviedli vo vyhlásení. Prípad momentálne vyšetruje britská polícia v spolupráci s ministerstvom zahraničných vecí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu