Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďalšia hanba pre Slovensko: Policajta v Anglicku mal skopať fanúšik Slovana!

Údajný slovanista uštedril policajtovi riadny kopanec do hlavy Zobraziť galériu (3)
Údajný slovanista uštedril policajtovi riadny kopanec do hlavy (Zdroj: YouTube, internet)

LEICESTER - Celé Anglicko je v týchto dňoch pobúrené nedávnym útokom neznámeho mladého muža, ktorý brutálne dokopal dopravného policajta po tom, ako mu udelil pokutu za parkovanie. Najnovšie správy hovoria o tom, že by mohlo ísť o Slováka.

S touto informáciou prišla televízia Markíza, podľa ktorej mal mať páchateľ na sebe tričko s logom hokejového tímu Slovan Bratislava.

Celý incident, ktorý sa odohral 1. septembra, natočila bezpečnostná kamera jedného z obchodov. Na videu vidno, ako okolo strážnika prechádzajú traja muži v momente, keď si zapisuje údaje o zle zaparkovanom aute. Chvíľu o niečom diskutujú a potom zrazu jeden z mladíkov podíde k policajtovi a napľuje mu do papierov. Vzápätí mu vezme pero a pichne ho ním do tváre.

Ďalšia hanba pre Slovensko:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube, internet)

To však nie je všetko. Jeho kumpán zájde ešte ďalej a kopne policajta do hlavy spôsobom, aký poznáme z filmov o bojovom umení karate. Úder bol taký silný, že mužovi zákona odletel klobúk a okamžite sa zvalil na zem. Utrpel pri tom zranenia, ktoré si vyžadovali lekárske ošetrenie. Útočníci hneď nato z miesta činu utiekli.

Ďalšia hanba pre Slovensko:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube, internet)

Prípadom sa už zaoberá britská polícia, podľa ktorej pochádza trojica páchateľov vo veku približne tridsať rokov pravdepodobne z východnej Európy.

Slováci robia výtržnosti v Anglicku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu