Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nešťastnica (30) ani na 4-krát nespravila vodičák, tak sa podpálila!

Yamkala Sapkota
Yamkala Sapkota (Zdroj: titanherald.com)

EDINBURGH - Nie každý má na to, aby riadil vozidlo. Nepálčanka Yamkala Sapkota, ktorá žije už dlhší čas v škótskom Edinburghu, by o tom mohla hovoriť svoje. Ani na štvrtý krát sa jej totiž nepodarilo získať vodičský preukaz a mladá žena bola z toho tak deprimovaná, že sa podpálila.

Tridsaťročná nešťastnica utrpela ťažké popáleniny na dvanástich percentách tela vrátane tváre, krku a rukách po tom, čo sa v spálni poliala benzínom a zapálila. Plamene, ktoré z bytu šľahali, si všimla susedka, ktorá okamžite zavolala hasičov. Ženu previezli do nemocnice, kde sa na jednotke intenzívnej starostlivosti zotavovala takmer dva mesiace.

Yamkala sa k zúfalému činu odhodlala preto, lebo ani na niekoľký raz nebola schopná zložiť vodičské skúšky. Dovedna absolvovala až deväťdesiat hodín jázd, ani to ale nestačilo. S manželom sa kvôli tomu v osudné ráno pohádali. Ten jej vraj povedal, "nech pokojne umrie, ak chce". Potom odišiel do práce. Jeho žena medzitým napísala list na rozlúčku a išla sa zabiť.

Sapkota momentálne čelí obvineniu z nezodpovedného správania, ktorým ohrozila susedov. Svoj čin ospravedlňovala tým, že v danej chvíli nebola pri zmysloch. Vyviazla s ročnou podmienku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu