Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Nemecká herečka šokuje: Čakala som dieťa s Berlusconim, dnes som potratila!

Sabiuna Began Zobraziť galériu (2)
Sabiuna Began (Zdroj: news.com.au)

RÍM - Nemecká herečka Sabina Began čakala dieťa s bývalým talianskym premiérom Silviom Berlusconim. Tridsaťosemročná žena to uviedla v rozhovore, ktorý zverejnil denník Il Fatto Quotidiano. Berslusconiho právnik Niccolo Ghedin to poprel. Beganová medzitým talianskym bulvárnym médiám v textovej správe oznámila, že v noci na dnešok potratila.

Began je v Taliansku známa v súvislosti s bujarými večierkami, ktoré vo svojich vilách v rokoch 2008 a 2009 Berlusconi usporiadaval. Herečka bosnianskeho pôvodu, ktorá údajne na tieto stretnutia nazývané "Bunga Bunga" obstarávala spoločníčky, kvôli svojej úlohe na ich organizáciu dostala prezývku Včelia kráľovná.

Berlusconi odstúpil v novembri pod tlakom škandálov a ťaživej ekonomickej situácie svojej krajiny. V súčasnosti stojí pred súdom kvôli obvineniu, že mal sex s neplnoletou prostitútkou a využil svoj ​​úrad k tomu, aby sa to pokúsil zatajiť.

Began v interview podľa agentúry Reuters povedala, že je tehotná a že si je Berlusconiho otcovstvom istá, pretože "spala len s ním". O reakcii takmer 76-ročného politika na novinku, že s ňou čaká dieťa, ale podľa agentúry AFP hovoriť odmietla.

Podotkla tiež, že expremiér je v súčasnosti "veľmi deprimovaný", ale politika ho "nabíja" a chce sa do nej vrátiť. "Ak sa chce očistiť, je potrebné, aby to urobil teraz," citovala z interview agentúra AFP.

Niekoľko ďalších denníkov dnes podľa AFP uviedlo, že Berlusconi sa chystá oznámiť svoju kandidatúru, aby mohol viesť svoju stranu do parlamentných volieb. Uskutočniť by sa mali na jar 2013.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu