Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Príbytky lásky: Otcovia stavajú dcéram chatrče na sex!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: metro )

PHNOM PENH - Rituály dvorenia medzi mladými ľudmi sa líšia od krajiny ku krajine. V niektorých kultúrach je predmanželský sex považovaný za veľké tabu a spoločná noc dievčat s chlapcami neprichádza do úvahy. V jednej dedine v Kambodži však otcovia sami stavajú svojim dcéram chatrče, aby sa mali, kde so svojimi pytačmi pohlavne stýkať.

Členovia kmeňa Kreung na severovýchode krajiny veria, že ženy majú právo stráviť noc s rôznymi osobami druhého pohlavia, aby sa v čase dospievania mohli rozhodnúť pre svoju jedinú životnú lásku. Ako útočisko preto otcovia svojim, častokrát iba 9-ročným, dcéram stavajú súkromné chatrče.

Podľa kmeňa je táto staroveká prax najlepší spôsob, ako si majú dievčatá zvoliť svojich budúcich manželov. Na rozdiel od minulosti však už ako antikoncepciu nepoužívajú kokteil z alkoholu, ale kondómy. Tento spôsob promiskuitného zmýšľania je ale v krajine s vysokým počtom nakazených HIV a AIDS dosť prekvapujúci.

Dievčatá z dediny sú na tradície svojich rodičov zvyknuté. Nang Chan (17), ktorá žije v príbytku lásky v záhrade svojich rodičov, vraví, že im poskytujú nezávislosť. "Ak nájdem nejakého výnimočného priateľa a budeme sa mať radi, potom s ním budem mať sex vo svojej chatrči. Ale keď ho prestanem milovať a nájde sa iný chlapec, ktorého budem považovať za atraktívnejšieho, potom prestanem mať sex s mojím predchádzajúcim priateľom," vysvetlila zaužívaný pohľad na vec dievčina.

Podľa dedinčanov v ich spoločenstve neexistuje rozvod ani sexuálne násilie a tínedžerky vstupujú iba do vzťahov, v ktorých sa cítia dobre. Napriek takýmto liberálnym postojom k sexu sa páriky nesmú ukazovať na verejnosti, kým nie sú šťastne zasnúbené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu