Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Traja Maďari zhoreli zaživa: Na BMW do nich vpálila opitá Rezešova dcéra!

Rezešovu dcéru policajti zadržali Zobraziť galériu (6)
Rezešovu dcéru policajti zadržali (Zdroj: Miro Vacula)

BRATISLAVA/BUDAPEŠŤ – Slovenku, ktorá včera s vozidlom BMW spôsobila na maďarskej diaľnici M3 nehodu, pri ktorej traja ľudia zhoreli v osobnom aute a ďalší cestujúci utrpel ťažké popáleniny, polícia zadržala. Podľa medializovaných informácii ide o dcéru nebohého veľkopodnikateľa Alexandra Rezeša - Evu Varholíkovú Rezešovú.

Hovorkyňa veliteľstva polície Peštianskej župy Andrea Beluzsárová-Beliczová uviedla, že 35-ročná Košičanka bola v čase havárie pod vplyvom alkoholu. Po nehode mala  Varholíková skončiť v nemocnici, kde ju ošetrili. Podľa hovorkyne veliteľstva polície bola eskortovaná na policajnú stanicu, kde ju vypočuli. Je podozrivá zo spáchania trestného činu spôsobenia dopravnej nehody s následkom smrti. Za to jej hrozí väzenie na 2 až 8 rokov.

Eva Varholiková Rezešová
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Miro Vacula)

Hovorkyňa večer dodala, že prebieha dokazovanie viny. Podľa jej slov predbežné výsledky vyšetrenia potvrdili „stredný stupeň opitosti“.
 

V aute, do ktorého
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Hvg.hu)

Tri osoby v aute zhoreli; jednému zo štyroch pasažierov sa podarilo z horiaceho vozidla vyliezť, utrpel však popáleniny druhého stupňa. Telá obetí nehody vyslobodili z vraku požiarnici po uhasení požiaru. Szabo János, riaditeľ úradu pre zvládanie katastrof povedal, že požiarnici zahasili horiace auto a vrak prevrátili naspäť, aby z neho mohli vytiahnúť telá obetí.

V aute, do ktorého
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Hvg.hu)

Na východnej diaľnici M3 smerom do maďarského hlavného mesto sa vytvorila obrovská zápcha, rad čakajúcich vozidiel dosiahol predpoludním 20 kilometrov.

Varholíková sa po smrti otca preslávila v médiách aj esemeskami, ktoré posielala expriateľke veľkopodnikateľa Gabriele Haršányovej. Denník sme uverejnil prepis aj jednej z nich, v ktorej spomína dopravnú nehodu z roku 1997, pri ktorej mala Haršányová zabiť chodca.

Prepis SMS od Evy Varholíkovej:

"Ty roz***aná štetka, ale v base sa naučíš iným veciam. Už sa neviem dočkať. Len si užívaj ešte slobody... Vieš, koľko rokov basy môžeš dostať? 8 až 12 rokov! To je krásny čas... Tá vdova je ochotná vypovedať! To bude ale zábava... Zhniješ v base, až Ti z toho bude zle."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu