Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Šialená jazda Rezešovej má štvrtú obeť: Zraneniam podľahla aj popálená žena!

Vo Fiate uhoreli traja Maďari Zobraziť galériu (5)
Vo Fiate uhoreli traja Maďari (Zdroj: Miro Vacula)

BUDAPEŠŤ – Tragédia na maďarskej diaľnici, zdá sa, nemá konca! Žena, ktorú sa pôvodne podarilo zachrániť z auta, napokon v nemocnici skonala. Šialená jazda Evy Rezešovej-Varholíkovej (35), ktorá bola podľa portálu HVG pod vplyvom alkoholu a drog, si tak vyžiadala už štvrtú obeť.

Utorňajšiu nehodu, ktorú spôsobila Eva Varholíková-Rezešová, neprežila ani posledná členka posádky auta, do ktorého vpálila Rezešová. Žena, ktorá vyviazla z havárie s ťažkými popáleninami, napokon zraneniam podľahla.

V Budapešti dnes pred obedom začalo pojednávanie, na ktorom sa rozhodovalo o ďalšom osude Evy Varholíkovej-Rezešovej, ktorá pod vplyvom alkoholu spôsobila tragickú nehodu na maďarskej diaľnici. Na pojednávanie ráno prišla aj jej zdrvená matka s príbuznými, ktorá sa však s dcérou porozprávať nestihla.

Evu do súdnej siene priviedli v putách so sklonenou hlavou. Pojednávanie trvalo vyše hodiny. Po výpovediach padol verdikt, po ktorom nezodpovedná vodička z miestnosti vychádzala v slzách. Sudkyňa ju poslala na 30 dní do väzby z obavy, že by mohla ujsť alebo sa pred trestným stíhaním skrývať. Väzenie jej môžu neskôr predĺžiť až na 90 dní. Súd tak odmietol návrh Evinho advokáta, ktorý navrhoval kauciu alebo domáce väzenie. Ten voči verdiktu podal sťažnosť.

Hovorca krajskej prokuratúry Gábor Kállai dokonca na súde uviedol, že vodičke okrem 1,5 promile alkoholu v krvi zistili aj drogy. Evin advokát však tvrdí, že to môžu byť zostatkové stopy po užití lieku. Na koho strane je pravda, ukáže až ďalšie vyšetrovanie.

 

Šialená jazda Rezešovej má
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

V utorok došlo na maďarskej diaľnici M3 k tragickej havárii, ktorú zrejme zapríčinila Eva Varholíková-Rezešová, ktorá pod vplyvom alkoholu a vo veľkej rýchlosti vpálila svojim BMW do pred ním idúceho Fiatu. V ňom po náraze zaživa uhoreli traja ľudia, štvrtej žene sa z horiaceho pekla podarilo ujsť, avšak utrpela vážne popáleniny.

 

Šialená jazda Rezešovej má
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Šialená jazda Rezešovej má
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu