Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Šokujúce priznanie dediča Tetra Paku: Telo mŕtvej manželky držal doma!

Hans Kristian Rausing a jeho manželka Eva
Hans Kristian Rausing a jeho manželka Eva (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Hans Kristian Rausing, dedič firmy Tetra Pak vyrábajúcej obaly na potraviny, sa priznal dnes k vine za nezabezpečenie riadneho pohrebu svojej zosnulej manželke Eve Rausingovej. Informovala o tom agentúra AP.

Rausing sa podľa nemenovaných zdrojov z prokuratúry priznal k tomu, že svoju 48-ročnú zosnulú ženu zákonne a dôstojne nepochoval.

Podľa polície zomrela Eva Rausingová už najmenej týždeň predtým, než jej telo 10. júla objavila polícia. Vyšetrovatelia teraz skúmajú záznamy pouličného kamerového systému, aby získali prehľad o pohybe manželov.

Telo jeho manželky, ktorá sa poznala s následníkom britského trónu princom Charlesom, objavili policajti v spálni na prvom poschodí bytu, ktorý išli prehľadať po tom, čo Rausinga 9. júla zatkli pre podozrenie z prechovávania drog. Krátko predtým ho v Londýne zastavila hliadka v aute za podozrivú jazdu.

 Hoci Rausing zdedil po svojom otcovi Hansovi (86) majetok v hodnote niekoľko miliárd libier, manželia boli údajne drogovo závislí.

V roku 2008 Rausingovú zatkli, keď sa snažila prepašovať heroín a kokaín na večierok na americkom veľvyslanectve v Londýne. Ďalšie drogy sa našli v jej aute a byte manželov, avšak prokurátor Rausingovú nakoniec podmienečne prepustil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu