Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Nevídaná brutalita: Matku znásilnili, otca zastrelili, syna utopili!

Rodina Vianovcov sa okrem Tonyho dcéry z prvého manželstva Gabriely (druhá sprava) sa stala obeťou bezcitných vrahov Zobraziť galériu (2)
Rodina Vianovcov sa okrem Tonyho dcéry z prvého manželstva Gabriely (druhá sprava) sa stala obeťou bezcitných vrahov (Zdroj: news24.com)

JOHANNESBURG - Juhoafrickou republikou otriasla neskutočne brutálna vražda. Trojica sadistov vyzabíjala takmer celú rodinu portugalského pôvodu a ich vyčíňaniu neušiel ani pes.

Vrahovia svoje obete poznali, kedysi totiž pre ňu pracovali. Tonyho Vianu (†53) napadli pred domom v rezorte Sun City. Použili pri tom golfové palice a mačetu. Krátko nato prišla domov aj manželka Geraldine (†43) so synom Amarom (†12). Každého z nich útočníci zviazali a dali do inej izby, informuje portál tn.cz.

Zverstvo týmto ani zďaleka neskončilo; naopak, ešte viac sa vystupňovalo. Dvaja lupiči ženu znásilnili a potom strelili do hlavy manželovou pištoľou. Tonyho zabili o pár minút neskôr. Ortieľu smrti sa nevyhol ani ich syn, ktorého zo strachu, aby ich neudal, utopili vo vriacej vode. Popravili aj rodinného psa, ktorému rozrezali žalúdok.

Bývalý záhradník Patrick Patrus Radebe (24) a syn sluhov rodiny Sipho Mbele (21) boli obžalovaní z trojnásobnej vraždy a znásilnenia, David Motaung (20) čelí obvineniu z lúpežného prepadnutia. Krutí tyrani nad svojimi činmi neprejavili ani štipku ľútosti a zo súdu odchádzali so smiechom na perách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu