Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Lúpežná vražda v D. Strede: Mŕtvu ženu ukryl do lesa a vybielil jej vrecká!

Na tejto lesnej ceste našli zavraždenú ženu Zobraziť galériu (5)
Na tejto lesnej ceste našli zavraždenú ženu (Zdroj: polícia)

DUNAJSKÁ STREDA – Polícii uniká nebezpečný vrah, ktorý v dunajskostredskom lese brutálne napadol bezbrannú ženu (56). Po tom, ako jej zasadil smrteľnú ranu do hlavy, sa neštítil ju aj okradnúť!

Pátranie po nebohej žene spustila jej dcéra, ktorá ju márne čakala doma. V sobotu zavolala na políciu a oznámila, že jej matka sa vybrala do mesta a odvtedy sa nevrátila. „Následne nato polícia zahájila pátranie po nezvestnej, 56 ročnej žene, z Dunajskej Stredy,“ uviedla pre Topky trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Na druhý týždeň v utorok objavil bezvládne telo nezvestnej ženy okoloidúci, ktorý prechádzal miestnou lesnou cestičkou. Ako potvrdila polícia, žene sa stal osudným silný úder do hlavy, ktorý jej uštedril neznámy vrah. Jej bezduché telo potom odvliekol do lesného porastu, kde ho ukryl. Bezcitnému páchateľovi išlo zrejme o peniaze, pretože mŕtvej žene ukradol všetky osobné veci. „Páchateľ obeti ukradol peniaze, mobilný telefón a doklady,“ dodala Kredatusová.

Polícia po nebezpečnom vrahovi pátra, zatiaľ však neúspešne a o pomoc žiada aj verejnosť. Žiada svedkov, ktorí videli v piatok ráno pred deviatou hodinou pohyb podozrivej osoby alebo viacerých osôb pri sídlisku Sever 2, v blízkosti cintorína, aby informovali políciu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu