Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Toto sa môže stať len v Amerike: Reklama na brokovnice nad článkom o masakri!

Reklama na brokovnice pri článku o masakri! Zobraziť galériu (2)
Reklama na brokovnice pri článku o masakri! (Zdroj: denverpost.com)

DENVER/BRATISLAVA – To snáď nemyslia vážne! Len pár hodín po šialenom masakri v Denveri počas premiéri nového filmu o Batmanovi spravodajský portál denverpost.com predviedol totálnu bezohľadnosť. Pri článku o streľbe v kine, pri ktorej doposiaľ zahynulo 12 ľudí a päťdesiatku zranili výstrely šialenca, umiestnili reklamu na zajtrajšiu streleckú akciu len 15 kilometrov od miesta nočnej tragédie.

Amerika dopláca na prílišnú slobodu, prístup k zbraniam v USA má takmer každý. Po tom, čo Američan James Holmes (24), ktorý mal doposiaľ čistý výpis z registra trestov, spustil streľbu z brokovnice uprostred sály, v ktorej bolo aj množstvo detí a tínedžerov, sa denverský spravodajský portál vyznamenal. Nad článkom o dráme počas premiéri nového Batmana upozorňuje na blížiace sa každoročné strelecké podujatie.

Reklama láka potenciálnych návštevníkov na „atraktívny“ program spojený s profesionálnym výkladom o brokovniciach, možnosťou zbraň vyhrať, otestovať nové modely či dokonca si jeden z modelov zakúpiť so zľavou 70 dolárov. Vstupne vychádza na 10 dolárov.

Toto sa môže stať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: denverpost.com)

Toto sa môže stať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: denverpost.com)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu