Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rukojemnícka dráma v Nemecku: Päť mŕtvych, kvôli nezaplatenému nájomnému!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: bild.de)

BERLÍN - Podľa informácie polície muž zajal v stredu niekoľkých rukojemníkov v byte v Karlsruhe, meste na juhozápade Nemecka. Podľa posledných správ je údajne už päť mŕtvych.

14:38 Ľútosť nad tragédiou vyjadril aj minister spravodlivosti pre oblasť Baden-Württemberg. "Som hlboko zarmútený smrťou piatich ľudí, medzi ktorými je aj exekútor okresného súdu v Karlsruhe. Je potrebné, aby sa tento hrozný čin objasnil čo najskôr," vyhlásil Rainer Stickelberger.

13:41 Podľa najnovších informácií pribudla ďalšia obeť - žena.

13:28 Polícia našla pri zásahu v obytnom dome štyri mŕtve telá. Sú nimi súdny úradník, zámočník, majiteľ bytu a pravdepodobne aj samotný ozbrojenec, ktorého chceli vysťahovať z bytu kvôli nezaplatenému nájomnému.

Hovorca karlsruhskej polície Jürgen Schüfer povedal, že polícia uzavrela veľkú časť mesta okolo obytného domu, kde okolo 9.00 zazneli strely v čase, keď dvaja súdni pracovníci prišli deložovať obyvateľov bytu.

Rukojemnícka dráma v Nemecku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: bild.de)

Polícia predpokladá, že strelcom je jediný muž, no nemajú s ním doteraz kontakt. Polícia nevie ani to, koľko rukojemníkov muž v byte zadržiava.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu