Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V Čechách sa množia útoky psychopatov: Muž sekerou rozsekal rodičov!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: medindia.net)

BRATISLAVA/PRAHA – Psychicky chorý muž sa rodičom „odvďačil“ vraždou! Matka (64) s otcom (61), ktorí si schizofrenického syna odviezli z liečebne len pred pár mesiacmi, doplatili na svoju dobromyseľnosť. Bezcitný šialenec ich surovo zavraždil!

Rozsekané telá rodičov našla polícia na záhrade v Orlickoústecku a duševne chorého syna po krvavom čine okamžite zadržala. Potvrdila to policajná hovorkyňa Eva Maturová. Psychopat, ktorý kvôli svojej chorobe nemohol pracovať sa podľa informácií tn.cz zo schizofrénie liečil, avšak nepravidelne.

Šialenec si svoju agresívnosť vybíjal aj na vlastnom psovi, s ktorým ho ľudia vídavali na prechádzkach. Zviera mal čudák nakoniec tiež zabiť. Muž podľa známych okrem všetkého bral aj drogy a holdoval alkoholu. Práve nebezpečná kombinácia s psychickou chorobou mohla byť príčinou jeho beštiálneho správania.

V Česku sa brutálne útoky psychicky chorých nebezpečne množia. V stredu okrem rodičov šialeného syna v Králikách zomrel rukami psychopata aj 5-ročný chlapček v Jablonném. Agresívny schizofrenik chlapca ubil na smrť palicou a zaútočil aj na svoju nevlastnú matku, ktorá sa zo zranení spamätáva v nemocnici.

 

Toto je vrah (Robert Leicht), ktorý v stredu ubil 5-ročného chlapca na smrť
Zobraziť galériu (2)
Toto je vrah (Robert Leicht), ktorý v stredu ubil 5-ročného chlapca na smrť  (Zdroj: Polícia ČR)

 

Či duševne chorí vrahovia ponesú za svoje beštiálne činy zodpovednosť, je otázne. Vzhľadom na ich chorobu môžu agresori miesto väzenia "vyhrať" pobyt v liečebni. V prípade dokázania viny by im však za dvojnásobnú vraždu a vraždu dieťaťa mohol byť udelený až výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu