Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Beštiálna vražda v Česku: Psychopat palicou ubil chlapčeka (†6) na smrť!

Toto je tvár bezcitného vraha, ktorého rukou zomrel 6-ročný chlapček
Toto je tvár bezcitného vraha, ktorého rukou zomrel 6-ročný chlapček (Zdroj: Polícia ČR)

BRATISLAVA/JABLONNÉ NAD ORLICÍ – Psychicky chorý Robert Leicht dnes v Čechách brutálne zaútočil na svoju matku (60), ktorá práve opatrovala 6-ročné dvojičky. Chlapček útok šialenca neprežil a dievčatko sa zo strašného šoku spamätáva v rukách psychológov.

Krvavá dráma sa odohrala dnes poobede v rodinnom dome v Jablonném nad Orlicí, kde sa mal chorý Robert pohádať so svojou matkou. Tá práve strážila dvojičky miestnych podnikateľov 6-ročného chlapčeka a dievčatko. Zúrivý psychopat mal podľa informácií Blesku najprv pobodať matku. Vo svojom vyčíňaní potom pokračoval a malého chlapca údajne napadol palicou, ktorou ho nakoniec ubil na smrť. Dievčatko, ktoré sa na celú drámu prizeralo, zrejme celoživotná trauma neminie.

Veľký otáznik však visí nad motívom šialeného Roberta, ale aj nad tým, ako sa celý incident odohral. Zrejmé je len to, že po vyčíňaní vraha ostali v dome traja zranení, z ktorých jeden, 6-ročný chlapček, zraneniam podľahol. „Zomrel na vážne poranenie hlavy. Lekári ošetrili aj 60-ročnú ženu, ktorá nebola príbuzná detí a previezli ju na chirurgiu do nemocnice,“ povedala pre tn.cz hovorkyňa záchrannej služby Magdalena Škuligová.

Sestrička zavraždeného chlapca mala viac šťastia, avšak z hororovej scény sa stále spamätáva v rukách psychológov. Na mieste tragédie už sú aj rodičia detí, ktorí sa po hrôzostrašnej správe o smrti synčeka zrútili. Choromyseľný Róbert sa po krvavom útoku zabarikádoval v dome a neskôr sa dal na útek. Polícia však po ňom vyslala vrtuľníky a onedlho ho podľa policajnej hovorkyne Evy Maturovej zadržala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu