Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ohavnosť z Bronxu: Mladík (23) rozpílil matku a s hlavou sa fotil pred zrkadlom!

McLean pózuje s hlavou mŕtvej matky Zobraziť galériu (3)
McLean pózuje s hlavou mŕtvej matky (Zdroj: cbsnews.com)

NEW YORK - Toto bolo príliš aj na políciu, ktorá je inak zvyknutá na hocičo. Po tom, ako si newyorskí muži zákona pozreli fotky v mobile Bahsida McLeana, takmer sa povracali. Mladík na nich totiž pózuje s hlavou svojej matky, ktorú predtým zavraždil, pred zrkadlom.

Bahsid zabil Tanyu Byrdovú (†45) preto, lebo ho požiadala, aby už konečne dospel a našiel si vlastné bývanie. V malom byte býval aj jeho šesťročný brat, ktorý trpí Downovým syndrómom. Dvadsaťtriročného muža však slová matky veľmi nahnevali, tak vzal kuchynský nôž a dobodal ju na smrť. Aby svoje ohavné dielo dokonal, telo potom ešte rozrezal motorovou pílou na kusy. Asi si stále neuvedomoval, čo práve spáchal, pretože s matkinou hlavou sa dokonca odfotil pred zrkadlom.

Ohavnosť z Bronxu: Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cbsnews.com)

"Po tom, ako som uvidel tie hrozné fotky, nemohol som vôbec spať. To, čo urobil, je nehorázne, kruté a úplne šialené. To nemôže spraviť normálny človek," povedal vyšetrovateľ denníku New York Post.

Rozsekané telo neskôr McLean vyhodil vo vreciach na odpadky von. Minulý týždeň ich objavili psíčkari. "Z jedného vreca trčala ľudská noha, okamžite som to oznámila na polícii," uviedla očitá svedkyňa.

Ohavnosť z Bronxu: Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cbsnews.com)

Mladík čelí obvineniu z vraždy, ktorú ale popiera. Tvrdí, že chcel len pomôcť matke, ktorá umierala. Prečo sa tak malo diať, ale vysvetliť nevedel.

Ohavnosť z Bronxu: Mladík
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cbsnews.com)

McLean musel mať na piatkovom súdnom pojednávaní pod väzenským overalom natiahnutý igelit, pretože sa neustále pomočoval. Momentálne je pod prísnym dohľadom, aby nespáchal samovraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu