Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Nahý frajer sa predvádzal: Skok z tragického mosta prežil a chcel skákať znova!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Samovrah alebo len riadne opitý? Kuriózny výjazd zažili českí záchranári a policajti v stredu, keď zasahovali pri takzvanom moste samovrahov. Opitý mladík z neho skočil do rieky Moravy a potom, ako riskantný skok prežil, rozhodol sa zopakovať si ho.

Železničný most v Uherskom Hradišti je „preslávený“ tým, že z neho hasiči už niekoľkokrát zachraňovali zúfalých samovrahov. V stredu však na moste nenarazili na samovraha, ale na mol opitého mladíka. S viac ako tromi promile v krvi sa zrejme chlapec cítil nesmrteľným a rozhodol sa pre riskantný skok z mosta do rieky Moravy. „Opitý muž sa chcel zrejme predviesť pred svojou priateľkou. Vyliezol preto na vrchol oblúku železničného mosta medzi Uherským Hraditěm a Starým Městem, vyzliekol sa a skočil do vody,“ opísal mladíkovu nerozvážnosť policajný hovorca Aleš Mergental.

Šťastlivec skok z tejto nebezpečnej výšky našťastie prežil, dokonca sám vyplával na breh rovno do rúk lekára. Z šialeného správania mladého muža sa záchranári nestihli ani spamätať a opitý blázon sa už znova štveral na most. „Znova a znova im tvrdil, že na most vylezie a opäť skočí, pretože ho to baví,“ dodal Mergental.

Najdesivejšie na celom príbehu však je, že pobláznený mladík mal veľké šťastie že skok vôbec prežil. Len pár dni predtým totiž policajti riešili tragickú smrť opilca, ktorý skočil do rieky ešte z menšej výšky ako je spomínaný most samovrahov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu