Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Hysterka nabrala chodca na kapotu a viezla ho mestom: Kvôli hormónom!

Morris sa už autu nestihol vyhnúť
Morris sa už autu nestihol vyhnúť (Zdroj: YouTube)

FALKIRK - Na ceste za slobodou zrazila chodca a ani sa neobťažovala zastaviť. Takto bezohľadne si počínala tridsaťsedemročná Britka, ktorá pri úteku pred ochrankou nabrala na kapotu mladého Škóta. Teraz poputuje na pár rokov do väzenia.

Incident sa stal ešte pred rokom, keď Suzanne Gilchristová navštívila drogériu v istom nákupnom centre. Bezpečnostný pracovník mal podozrenie, že kradla, tak si s ňou chcel pohovoriť. Žena ale spanikárila a ušla, napísal spravodajský portál Novinky.cz.

Záznam bezpečnostných kamier v meste, ktorý bol zverejnený po ukončení súdneho konania, dokazuje, že Angličanka bez váhania nabrala na svoj Ford Focus 22-ročného Stuarta Morrisa. Ten práve išiel po ulici a aby predišiel úrazu, vyskočil na kapotu. Gilchristovú to ale nezastavilo a pokračovala ešte ďalších niekoľko sto metrov jazde ulicami mesta, aby sa ho striasla.

"Išla naozaj rýchlo, kľučkovala po ceste a snažila sa ho zhodiť z kapoty. Ani sa nesnažila zastaviť pred križovatkou. Všade bolo pritom plno chodcov a vodičov," uviedla zástupkyňa obžaloby Emma Whiteová. Incident skončil až na semaforoch, kedy obvinená nemala inú možnosť, ako zastaviť. Morris si potom stúpol na kapotu a snažil sa vykopnúť predné sklo, aby vodička nemohla ďalej pokračovať.

"V tú dobu si (Gilchristová) myslela, že je tehotná. Očividne trpela nejakým druhom hormonálnej nerovnováhy. Ocitla sa v krajnej situácii a spanikárila. Pánu Morrisovi sa ospravedlňuje v plnom rozsahu," povedala na súde jej obhajkyňa.

Hysterku, ktorá pochádza z Edinburghu, v stredu uznali vinnou z napadnutia Morrisa. Súd jej pripísal aj to, že nedávala prednosť na križovatkách a snažila sa mladíka striasť z kapoty. Vina z krádeže vody po holení jej dokázaná nebola. Sudca Robertson ju poslal za mreže na štyri roky a tri mesiace.

"Keby trafila dieťa, pravdepodobne by to malo horšie následky, pretože by sa neudržalo na kapote. Jej výhovorky sú hlúpe. Keď s mojou priateľkou lomcujú hormóny, maximálne trochu kričí, ale nesnaží sa nikoho zabiť. Väzenie si zaslúži," poznamenal Morris.

Bezohľadná vodička zrámovala chodca

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu