Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Študentku (22) brutálne znásilnili, pretože nemala na autobus!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

LONDÝN - Britskej študentke práv (22), ktorá sa potrebovala dostať domov, chýbalo 20 pencí na lístok. Vodič nočného autobusu však odmietol dievčaťu drobné odpustiť alebo chvíľku počkať, než si vyberie peniaze z bankomatu. To sa mu stalo osudným.

Mladá žena, ktorá sa vracala od priateľov, zostala opustená o tretej ráno v centre Nottinghamu, a tak zavolala matke, aby jej šla naproti. Ani nie po dvadsiatich minútach ju ale v parku napadol opitý Joseph Moran (19), brutálne ju zbil a znásilnil.

Potom pokojne zastavil policajnú hliadku a oznámil jej, že práve o kúsok ďalej zakopol o polonahé telo. Blato a krv na svojich šatách vysvetlil tým, že sa dievčaťu snažil pomôcť na nohy. Polícia dievčinu našla do pásu nahú a schúlenú s kolenami pri brade. Bola v šoku, mala monokel na oboch očiach a modriny po celom tele. Keď sa na ňu pozrela matka, takmer dcéru nespoznala.

Morana za brutálny čin zatkli a obvinili zo znásilnenia a ublíženia na zdraví, on však všetky obvinenia vytrvalo odmieta. Tvrdí, že dievča napadol niekto iný a on sa mu len snažil pomôcť. Vyšetrovanie pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu