Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Rodičia v šoku: Dcéra (15) ušla so svojím ženatým učiteľom (30)!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: daily mail, facebook)

LONDÝN - Britská študentka Megan Stammersová (15) sa tak bezhlavo zamilovala do svojho učiteľa matematiky, že v piatok spolu utiekli. Naposledy ich videli vo francúzskom Calais. Jej rodičia sú v poriadnom šoku a chcú, aby sa vrátila domov.

Megan utiekla z Anglicka do Francúzska s o pätnásť rokov starším učiteľom matematiky Jeremym Forrestom po tom, čo ju k tomu prehováral celé mesiace na Twitteri. Zúfalí rodičia Martin a Tracy dcéru prostredníctvom médií prosia, aby sa vrátila domov. O Megan majú obrovský strach, pretože susedia vypovedali, že Forrest má sklony k agresivite.

Do pátrania sa pustila britská i francúzska polícia, pričom naposledy žiačku s učiteľom zachytili kamery na trajekte smerujúcom z Doveru do Calais.

Okrem rodičov Megan je nešťastná aj manželka Jeremyho Emily, s ktorou sa vzali pred necelým rokom. "Hrá v rockovej kapele, v škole je veľmi populárny a viem, že sa páči ženám. Že by ale utiekol za hranice s pätnásťročnou babou, to by mi v živote nenapadlo," povedala denníku The Sun.

Emily a Jeremy sa vzali iba minulý rok.
Zobraziť galériu (2)
Emily a Jeremy sa vzali iba minulý rok.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu