Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Surové znásilnenie na cintoríne: Postihnutý Julko nemohol dýchať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA/LUČENEC - Zrejme doživotnú traumu si so sebou ponesie postihnutý Július (56) z dedinky Málinec, ktorý je mentálne na úrovni 6-ročného chlapca. Miestny obyvateľ ho mal vylákať na tmavý cintorín, kde mu stiahol nohavice a surovo ho znásilnil!

Júliusa spolu s jeho postihnutým bratom opatruje žena, ktorej znásilnený muž otrasný zážitok vyrozprával ako prvej. „Hovorím mu Julko prečo si taký špinavý? Mal celé rifle od trávy,“ prezradila pre TV Markíza opatrovateľka. Postihnutý muž jej útok popísal do detailov, žena neverí, že by si niečo také mohol vymyslieť.

Opitý dedinčan mal Júliusa vylákať na cintorín s tým, že navštívia hrob jeho rodičov. Postihnutý muž sa preto nebránil a opilca nasledoval za dom smútku. Tam ho mal surovo znásilniť. Starší muž, ktorý je na úrovni 5-ročného chlapca sa brutálnemu útoku nedokázal brániť. „Hodil ho do veľkej trávy, no a tam ho znásilnil. Povedal mi, ako mu nohavice dal dole, že nevedel dýchať, ako ho rukami bil,“ prerozprávala hrozný zážitok opatrovateľka.

Znásilnený muž teraz leží v lučeneckej nemocnici po operácii slepého čreva. Napriek tomu, že Július prezradil meno muža, ktorý ho napadol, polícia zatiaľ nikoho neobvinila a preveruje dôveryhodnosť jeho výpovede.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu