Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Teror v McDonalde: Skoky ponad pult, krádež a ohadzovanie jedlom!

Nemiestna zábava tínedžerov
Nemiestna zábava tínedžerov (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER - Poriadna mela sa nedávno strhla v anglickej pobočke zariadenia rýchleho občerstvenia. Približne sto výrastkov tam začalo najprv slovne napádať zamestnancov, potom prešli aj k činom a začali sa ohadzovať jedlom.

Skupina tínedžerov dvom pracovníčkam najprv zaspievala obscénne piesne a potom sa pustila do urážiek prítomného personálu, ktorý obsluhoval zákazníkov.

Výtržníci sa nezastavili pred ničím. Po krátkej chvíli preskočili ponad pult a začali kradnúť jedlo. Ním a odpadkami sa potom aj ohadzovali. Pracovníci prevádzky boli tak vystrašení, že stlačili poplašné tlačidlo, ktorým privolali policajtov. Až tým sa podarilo mladíkov rozohnať.

Incident, ktorý sa stal 10. apríla okolo pol jedenástej večer v meste Wigan, už polícia vyšetruje. "Sme zdesení úbohým správaním, aké u nás výtržníci predviedli. Bezpečnosť našich zamestnancov je prvoradá a situácie, kedy sa stanú terčami zastrašovania na akejkoľvek úrovni, nebudeme akceptovať," vyhlásil nemenovaný predstaviteľ danej pobočky McDonaldu.

Teror v McDonalde

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu