Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Chcela ísť do McDonaldu, manžel jej kamaráta z Facebooku ubil na smrť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

TAIWAN - Nástrahy sociálnych sietí sú nevyspytateľné! Čchuang Š'-Čang (40) z Taiwanu doplatil na flirtovanie na Facebooku so zadanou ženou. V nedeľu ho ubil jej žiarlivý manžel Čcho Jü-chuang (34) s dvoma kamarátmi.

"Chcem ísť do McDonaldu. Ktorý pekný muž ma tam vezme?" Táto veta z Facebooku odštartovala žiarlivostný konflikt, ktorý vyústil v smrť Čchuanga, ktorý žene odpovedal: "Vyzdvihnem ťa doma."

Keď to manžel zistil, rozhodol si to s manželkiným priateľom vybaviť, hoci sa mu žena dušovala, že s ním nič nemá a nikdy sa s ním ani nestretla.

Čcho si s ním aj tak dohovoril schôdzku SMS správou odoslanú z mobilu svojej ženy. Keď na dohovorené miesto dorazili, manžel ho aj spolu s kamarátmi zbil železnými tyčami do bezvedomia. Bezvládneho ho odvliekli k jeho motorke a zavolali políciu.

Čchuang rany do hlavy neprežil. Podľahol krvácaniu do mozgu a polícia žiarlivého manžela zadržala. Ten pri výsluchu vypovedal, že údajný milenec bol opitý a odmietal uznať svoju vinu. Preto ho napadol. Obhajoval sa tým, že muža nezabil, ale nechal ho v bezvedomí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu