Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Havlová vzťah poprela, muž jej pomáhal s nákupom!

Špekulácie okolo tajomného muža po boku Dagmar Havlovej zaplnili české denníky
Špekulácie okolo tajomného muža po boku Dagmar Havlovej zaplnili české denníky (Zdroj: Aha!)

PRAHA - Vdova Dagmar Havlová dnes dôrazne odmietla špekulácie v niektorých médiách o svojom údajnom dôvernom vzťahu s neznámym mužom. Reagovala tak na informácie o tom, že bola videná na letisku v objatí "s tajomným mužom", pričom by vraj mohlo ísť o bližší vzťah. Havlová dnes ČTK povedala, že ide o vymyslený falošný príbeh. Uviedla, že išla iba na nákup s pracovníkom filmového štábu.

Podľa Havlovej ide o vymyslený falošný príbeh. Uviedla, že išla iba na nákup s pracovníkom filmového štábu."S ohľadom na to, že sa necítim, po všetkom čo som zažila, dosť psychicky silná zvádzať tradičné súboje s klamstvom, žiadam bulvár, aby neprekračoval hranice elementárnej slušnosti, a aby svoju štvavú kampaň okamžite ukončil," vyjadrila sa bývalá prvá dáma.

Na svojom webe herečka taktiež pripomenula, že v súčasnosti sa na ruzynskom letisku nakrúca pokračovanie seriálu Sanitka, v ktorom stvárňuje jednu z hlavných ženských rolí. Ku zverejneným fotkám, na ktorých je zachytená s mužom, dodala, že počas pauzy v natáčaní išla nakúpiť potraviny pre svoju matku a jeden z členov štábu jej pomohol s nákupnou taškou.

Havlová súčasne médiá nepriamo požiadala o pokoj. V nedeľu uplynú tri mesiace od skonu jej manžela, prezidenta Václava Havla, ktorý zomrel minulý rok krátko pred Vianocami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu