Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Dagmar Havlová jazdí s prelepenou značkou, možno príde o vodičák!

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová

PRAHA - Bývalá prvá česká dáma Dagmar Havlová (59) by sa po incidente, ktorého sa dopustila pred týždňom, pokojne dala nazvať pirátkou ciest. mi! Minulý štvrtok totiž riadila nové BMW, ktoré malo "upravenú" štátnu poznávaciu značku. Kvôli tomu možno bývalá prvá dáma príde o vodičák!

Manželka exprezidenta Václava Havla sa postarala o škandál. Pred niekoľkými dňami ju totiž pristihli, ako riadi vozidlo, na ktorom je posledné číslo registračnej značky prelepené bielou nálepkou.

"Podnet sme prijali a odovzdáme ho na bližšie posúdenie. Ide o podozrenie zo spáchania priestupku, za ktorý vodičovi hrozí zákaz činnosti až na jeden rok a pokuta od päť do desaťtisíc korún,"povedala denníku Blesku hovorkyňa policajného prezídia Veronika Hodačová. Keďže pri riadení nového BMW sa Havlová striedala so svojím šoférom, budú možno musieť svoj ​​vodičský preukaz na čas odovzdať obaja.
 
So zakrývaním značiek sa policajti stretávajú pomerne často u rýchlych motoriek. Občas sa však objaví prípad, že si "ešpézetku" prelepia aj vodiči osobných áut. Robia tak vraj kvôli nepostihnuteľnosti za svoju nebezpečnú jazdu. Chcú sa tak vyhnúť prípadnému stíhaniu.

Dagmar Havlová sa k záležitosti doteraz nevyjadrila. Doteraz tak nie je jasné, prečo jazdila s prelepenou značkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu