Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka Dagmar Havlová: Nepríjemná zlomenina ruky!

Dagmar Havlová počas predstavenia Cyrano! Cyrano! Cyrano!
Dagmar Havlová počas predstavenia Cyrano! Cyrano! Cyrano!

PRAHA - Česká herečka Dagmar Havlová (59) si zlomila ruku v zápästí. Bývalá prvá dáma si zranenie privodila v piatok pri ďakovačke po predstavení Cyrano! Cyrano! Cyrano!, čo denníku Blesk prezradil riaditeľ Divadla na Vinohradech Jindřich Gregorini.

Herečka sa tak nemohla zúčastniť na sobotňajšej derniére muzikálu Carmen. Havlová mala v utorok 12. júna hrať v predstavení Marie Stuartovna, ktoré pre jej zranenie zrušili. Samotná herečka sa k svojmu zraneniu zatiaľ nevyjadrila a tak nie je jasné, kedy sa bude môcť opäť postaviť na divadelné dosky. Ďalšie predstavenia hry Marie Stuartovna Divadla na Vinohradech sú naplánované na 19. a 20. júna. Havlová v nej stvárňuje hlavnú postavu, pričom nemá alternantku.

Dagmar Havlová je v súčasnosti predovšetkým divadelnou herečkou, no na konte má aj množstvo filmových a seriálových úloh. V roku 1974 debutovala v komédii Holky z porcelánu režiséra Juraja Herza. Zahrala si tiež v snímkach Holka na zabití (1975), Rusalka (1977), Co je doma, to se počítá, pánové... (1980), Křtiny (1981), Dedičstvo alebo Kurvahošigutntag (1992), Normal (2009), Odcházení (2011) a seriáloch ako 30 prípadov majora Zemana (1974), Nemocnice na kraji města (1977), Malý pitaval z velkého města (1982), Cirkus Humberto (1988) či Život na zámku (1995). Tento rok bude mať premiéru seriál Sanitka II., ktorý je pokračovaním legendárneho seriálu z 80. rokov. Moravská rodáčka v ňom stvárni jednu z hlavných postáv.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu