Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pohroma na rybačke: Hlupáci parkovali na ľade, "utopili" 36 áut!

Pod vodou skončilo až 36 áut
Pod vodou skončilo až 36 áut (Zdroj: www.myfoxtwincities.com)

WISCONSIN - Rybári, ktorí si v nedeľu prišli zmerali sily na zamrznutom jazere Winnebago v americkom Wisconcine, mali napokon úplne iné starosti. Napriek varovaniu totiž zaparkovali priamo na ľade, čo bola obrovská chyba. Slnečné lúče spôsobili, že zatopené autá museli vyťahovať z vody.

Súťaž zvanú "Battle on Bago" (Bitka na Bago) sprevádzalo slnečné počasie. Hrejivé lúče ale nepriniesli iba radosť. Asi 30 centimetrov silný ľad sa pod ich silou začal postupne topiť. A v tú chvíľu čakalo na niektorých účastníkov rybárskej súťaže naozaj nepríjemné prekvapenie.

Namiesto toho, aby zabojovali o 100-tisíc dolárov v hotovosti a vecných cenách, museli z vody loviť svoje vozidlá. Ľad totiž praskol a poslal do jazera až 36 áut.

Podľa seržanta Tima Eichmana bolo v tú chvíľu na zamrznutom jazere zaparkovaných 50 áut, pričom väčšina z nich stála iba nad plytkým okrajom. O ich vytiahnutie sa postaral nákladiak.

Našťastie ani v jednom z ponorených áut nikto nebol, nedošlo tak k žiadnemu zraneniu, uviedla pre spravodajský server Milwaukee Journal Sentinel miestna polícia.

Preborené autá

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu