Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Druhá šanca podľa prezidenta: Amnestovaný väzeň v Prahe dobodal Slováka (†30)!

Na tomto mieste našli telo mŕtveho Slováka Zobraziť galériu (3)
Na tomto mieste našli telo mŕtveho Slováka (Zdroj: Polícia ČR)

PRAHA - Českí kriminalisti vyšetrujú dnes od ranných hodín úmrtie mladého slovenského bezdomovca, ktorého našli v Prahe na Kavčích horách. Odpoludnia zadržali muža, ktorý v januári dostal amnestiu a podozrievajú ho z dobodania obete. Informácie priniesla česká spravodajská webová stránka Novinky.cz.

Telo nebohého tridsaťročného Slováka ležalo na ulici Nad Pekařkou. Muž mal v oblasti brucha a hrudníka niekoľko bodných rán. Presné príčiny úmrtia stanoví až nariadená pitva.

 

Druhá šanca podľa prezidenta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

 

"Policajtom sa podarilo v priebehu dopoludňajších hodín zadržať tridsaťtriročného Čecha, ktorý je podozrivý zo spáchania obzvlášť závažného zločinu vraždy," uviedla hovorkyňa polície Jana Rösslerová. Na mieste činu bol nájdený nôž, ktorým bol mŕtvy dobodaný. Zadržanému mužovi, ktorý bol začiatkom januára prepustený z väzenia po novoročnej amnestii, ktorú udelil dosluhujúci český prezident Václav Klaus, hrozí až 18 rokov väzenia, prípadne výnimočný trest.

Väzenie opustilo po amnestii 6401 ľudí. Podľa policajného webu spáchali amnestovaní väzni už 195 trestných činov a 145 priestupkov.

 

Druhá šanca podľa prezidenta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Polícia ČR)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu