Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Kapitán Concordie a jeho tajná blondína: Večera na mostíku tesne pred nárazom!

Kapitán Schettino a jeho blondínka Zobraziť galériu (3)
Kapitán Schettino a jeho blondínka (Zdroj: hechosdehoy.com)

RÍM - Namiesto toho, aby sa venoval riadeniu lode, večeral s krásnou blondínkou. Kapitán Costy Concordie, ktorá havarovala pri talianskom pobreží, strávil posledné okamihy pred nárazom s mladou Rumunkou. Dievčina bola navyše na lodi nelegálne!

Jej meno sa neobjavilo ani na zozname cestujúcich, ani medzi menami zamestnancov obrej výletnej lode. Výpoveď Domnicy Cemortanovej bude hrať pri vyšetrovaní Francesca Schettiniho dôležitú úlohu.

Pritom by to mohla byť práve ona, s ktorou svedkovia videli Schettina o 21:05 pri večeri. Na kapitánskom mostíku však nemala čo robiť. Podľa rumunského serveru Adevarul.ro bola na lodi v čase, keď stroskotala, nelegálne. Cemortanovej práve skončila päťročná zmluva a ona si chcela poslednú plavbu užiť ako dovolenku. Na palube bola v utajení, preto o nej nie je na zoznamoch ani zmienky.

Schettino o jej prítomnosti musel vedieť. "Ovládam štyri svetové jazyky, kapitán si ma vyžiadal," povedala dvadsaťpäťročná žena v rozhovore pre médiá. Možno aj kvôli nej Schettino vykonal frajersky manéver, ktorý mu nevyšiel, a po ktorom loď narazila na skaliská.

"Správal sa neuveriteľne statočne. Zachránil stovky ľudských životov," vyhlásilapovedala Domnica v televízii. Jej svedectvo bude zásadné najmä pre upresnenie času, kedy zbabelý kapitán opustil potápajúcu sa loď. Ona sama bola evakuovaná v jednom z prvých člnov, asi desať minút pred polnocou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu