Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Znásilňovača pomohla chytiť mladá žena: Policajti ju použili ako volavku!

Mladík sa zameriaval na drobné ženy Zobraziť galériu (2)
Mladík sa zameriaval na drobné ženy (Zdroj: policie.cz)

BRATISLAVA/PRAHA - Mladý sexuálny predátor, kvôli ktorému žili ženy na pražskom sídlisku Čierny Most v neustálom strachu, je konečne za mrežami. Polícia ho chytila po sofistikovanej akcii, pri ktorej použila moderné technológie aj takzvanú volavku.

Mladík, ktorý je sám menšej postavy, si trúfal najmä na drobné dievčatá. Policajti vedia o troch, ale pravdepodobne ich bolo viac, informoval portál idnes.cz. Agresor ženy zneuctil a väčšinou aj obral o peniaze.

Prvý útok zaznamenali ešte na začiatku novembra. "Od mladého dievčaťa vyžadoval rôzne sexuálne praktiky a peniaze. Aj keď peniaze nedostal, ku styku divča násilím donútil," popísala útok policajna hovorkyňa Jana Rösslerová.
 
Keďže systém sa mladej beštii "osvedčil," ďalšie útoky mali rovnaký scenár. Keďže však prebiehali na pomerne malom území, policajti sa rozhodli, že na mladíka nastražia pascu.
 
Použila pritom rôzne technológie, napríklad prístroje na nočné videnie. Do veci tiež zaangažovali mladú ženu, ktorá mladíka nalákala ako volavka. O podrobnostiach však informćie neposkytli.
 
Mladík skončil v putách a k prepadom sa priznal. Polícia zverejnila jeho fotografiu, pretože chce, aby sa prihlásili aj ďalšie obete a pomohli ho usvedčiť.
 
V mladíkovom byte našli policajti rôzne zbrane aj pomôcky:
Znásilňovača pomohla chytiť mladá
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: policie.cz)
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu