Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Anton sa na poisťovaciu agentku vrhol ako zviera, análne znásilnenie popiera!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/HRADEC KRÁLOVÉ - Mladá Iva (24), ktorá si popri štúdiu privyrábala ako poisťovacia agentka, má zničený život. Od doby, keď sa ju pokúsil znásilniť jeden z jej klientov, trpí psychickou poruchou a dlhú dobu nedokázala výjsť ani medzi ľudí.

Ako to už býva, Antonín Hoffinger (25) počas celého procesu vinu odmietal. Podľa neho je sám obeťou, pretože žena sa mu vraj mstí za to, že nechcel podpísať poisťovaciu zmluvu. Súd mu však neuveril.

Mladá poisťovacia agentka sa pokúšala získať ďalšieho klienta. Antonín jej predbežne prislúbil, že zmluvu podpíše, aj keď bol bez peňazí. Vlákal ju do svojho bytu, kde ju napadol.

"Povedal, že každý chceme niečo iného. Ja chcem poisťovať a on chce mňa," uviedla pred súdom dievčina. Anton z nej strhol šaty a vrhol sa na ňu ako zviera. Iva sa pokúšala kryť si intímne partie a otočila sa na brucho. Mladík sa potom údajne uspokojil na jej zadnej časti. "K análnemu sexu nedošlo," bránil sa však Hoffinger. Zistilo sa však, že na dievčati sa preukázateľne ukojil.

Iva sa po otrasnom zážitku musela zveriť do starostlivosti psychiatrov, mesiace nemohla vychádzať z domu a musela prerušiť aj štúdium na VŠ. "Je výnimočné, aby žena podstúpila takéto martýrium kvôli jednej poisťovacej zmluve," konštatoval súd, ktorý sa jednoznačne priklonil na stranu dievčaťa. Mladíkovi vymeral sedem a pol roka.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu