Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík zomrel po napichaní silikónu do penisu!

Kasia Rivera
Kasia Rivera (Zdroj: polícia)

NEW JERSEY - Americká polícia informovala o ďalšom prípade, kedy neodborný zásah do ľudského tela spôsobil smrť. Kasia Rivera (34) vo svojom dome v New Jersey napichala mladíkovi do penisu silikón kvôli jeho zväčšeniu. Justina Streeta (22) našli na druhý deň mŕtveho.

Podľa súdneho lekára mal Street v pľúcach zrazeninu a zomrel na upchatie ciev spôsobené silikónom. Ženu, ktorá jeho smrť zapríčinila, obvinili zo zabitia a neoprávneného výkonu lekárskej praxe. Po zatknutí je žena stále vo väzbe. Kauciu stanovili na 75-tisíc dolárov.

Silikónové injekcie sa stále viac využívajú na zväčšenie istých telesných partií ako je napríklad zadok. Kým pri odbornom zákroku sa vyskytnú nežiadúce účinky iba zriedkavo, laický zásah môže byť znetvorujúci, ak nie smrteľný. Hrozí, že sa látka dostane do krvného riečiska, čo vedie k fatálnej zrazenine v mozgu, pľúcach či srdci.

Okrem toho šarlatáni, ktorí svoje služby poskytujú v domácnostiach či hotelových izbách, častokrát používajú miesto lekárskeho silikónu toxické látky ako ricínový olej či vazelínu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu