Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

VIDEO s čudným zadkom valcuje internet: "Pláva" v ňom implantát!

Takto to dopadne, keď príliš vymýšľate
Takto to dopadne, keď príliš vymýšľate (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Plastická operácia nie vždy dopadne tak, ako pacient očakáva. Presvedčila sa o tom aj mladá žena, ktorá kvôli väčšej zadnici neváhala riskovať svoje zdravie. Výsledok síce rozhodne púta pozornosť, nie však preto, že by sa obzvlášť vydaril. Práve naopak.

"Implantát sa mi v zadku otáča naopak. To by asi nemal robiť," vysvetľuje a názorne ukazuje žena v červených tangáčoch, ktoré nezverejnila svoju identitu. Zhruba dvadsaťsekundové video zachytáva, ako implantát vytŕča spod kože a ako ľahko sa s ním dá manipulovať. Vyzerá to tak, akoby v tele doslova plával.

Na serveri Youtube toto video zverejnili viacerí užívatelia. Jedným z nich je pravdepodobne samotná aktérka, ktorá k nemu pripojila odkaz: "Dať si zväčšiť zadok je nebezpečné. Dámy, nerobte to, škodí to vášmu telu a ani to nevyzerá prirodzene. Mám s tým osobnú skúsenosť, ktorá, ako môžete vidieť, dopadla veľmi zle. Poučte sa z mojej chyby a naučte sa milovať svoje telo." Žena si podľa všetkého už dala implantát odstrániť.

Plastický chirurg Adrian Richards v tejto súvislosti povedal, že "k takémuto problému môže dôjsť, keď chirurg riadne nepripevní implantát v kapse, ktorú pre neho vytvorí."

O tom, že plnenie zadku rôznymi umelinami nie je tým najvhodnejším riešením, by vedela rozprávať nejedna žena. V septembri napríklad zomrela Karima Gordonová z Mississippi po tom, ako sa jej vplyvom vstreknutého silikónu vytvorila v pľúcach krvná zrazenina.

Chybný implantát v zadku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu