Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Muž prišiel o 4 cm penisu, žena sa s ním rozviedla

Röntgenový snímok zlomenej lonovej kosti
Röntgenový snímok zlomenej lonovej kosti (Zdroj: 3d4medical.com)

EL CAJON - Bývalý námorník (27) prišiel o štyri centimetre svojho mužstva po dopravnej nehode, pri ktorej ho vodič dodávky zrazil z motorky. Opustila ho kvôli tomu manželka. Muž ako odškodné vysúdil 7,5 milióna dolárov (5,5 milióna eur).

Do čerstvo ženatého Matthewa Walla vrazila v kalifornskom San Diegu dodávka, ktorú riadil Pedro Flores Miramontes. Mladík pri nehode okrem iného utrpel zlomeninu lonovej kosti a došlo aj k nervovému a cievnemu poškodeniu jeho penisu.

Wall následne podstúpil rekonštrukciu pohlavného údu, ktorý mu museli o štyri centimetre skrátiť. Po operácii sa s ním rozviedla žena a okrem toho mu hrozí, že už nikdy nebude môcť mať deti.

Kalifornský súd Matthewovi prisúdil 7 553 000 dolárov odškodného ako kompenzáciu za ujmu na zdraví, bolesť, náklady na lekársku starostlivosť a stratu príjmu.

"Rekonštrukcia penisu síce bola úspešná, ale prišiel pri nej o niekoľko centimetrov dĺžky, čo nie je zrovna málo," uviedol na súde Wallov advokát Nicholas Rowley. "Tá nehoda navždy ovplyvnila jeho vzťahy a sebavedomie."

Automobilový dopravca, pre ktorého Miramontes pracoval, ale so súdom stanovenou sumou nesúhlasí a odvolal sa na orgán vyššej inštancie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu