Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Úsmevné FOTO: Na internete ponúkal bicykel s otrčeným ženským zadkom!

Predajca si zjavne neuvedomil, čo všetko je na fotografii zachytené Zobraziť galériu (2)
Predajca si zjavne neuvedomil, čo všetko je na fotografii zachytené (Zdroj: ebay)

LONDÝN - Inzerát, ktorý sa objavil 4. decembra na stránke eBay, má priaznivé účinky na ľudskú bránicu. Ľudia sa totiž neubránia úsmevu pri pohľade na fotografiu, ktorá síce zobrazuje bicykel, ale v jej pozadí vidno odhalený zadok v sivej minisukni.

Bicykel v ponuke za 32 libier predávajúci z britského Herefordu popísal ako "dokonalý vianočný darček". Podľa neho je Extreme Vibe Pro BMX "použitý, ale stále zachovalý". V súvislosti s pozadím má tento výrok úsmevný rozmer, nehovoriac o ďalšej špecifikácii: "Položka môže javiť isté známky kozmetického opotrebovania, ale je plne funkčná."

Podarená reklama sa stala hitom a rozšírila sa medzi milióny internetových užívateľov po celom svete. "Dostal som obrázok e-mailom dnes ráno, internet zaplavil ako nekontrolovaný požiar," uviedol administratívny pracovník Marc Jacobs (32) z Birminghamu.

"Je zrejmé, že osoba predávajúca bicykel si neuvedomila, že súčasťou záberu je aj sexy žena v pozadí. Hoci inzerát obsahoval možnosť zaslania ďalších fotografií na požiadanie, obávam sa, že už neobsahovali nič viac ako bicykel," hovorí pobavený mladík.

Úsmevné FOTO: Na internete
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ebay)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu