Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Strašidelný trest: Šialený otec dal oprať synčeka (†3) v práčke!

Bastien doplatil na to, že bol nechcené dieťa. Rodičia ho týrali.
Bastien doplatil na to, že bol nechcené dieťa. Rodičia ho týrali. (Zdroj: Daily Mail)

PARÍŽ - Šialený otec zavrel trojročného chlapčeka za trest do práčky a na niekoľko minút pustil program so studenou vodou. Dieťa zomrelo a muža (33) obvinili z vraždy.

Christophe Champenois z Meaux v blízkosti Paríža vyzliekol Bastiena do naha a zavrel ho do práčky, aby ho potrestal za to, že v škôlke hodil spolužiakovi obrázok do záchoda. Potom na niekoľko minút pustil prací program so studenou vodou.

Chlapček, ktorého susedia popísali ako blonďavého anjelika, zomrel podľa francúzskej polície na ťažké poranenia hlavy. Podľa denníka Le Parisien bezvládne telo vybrala z práčky jeho matka Charlene (25) a odniesla dieťa k susedke s tým, že "spadlo zo schodov".

"Bol ako handrová bábika, cítila som, ako mu prestalo biť srdce," uviedla susedka Alice. Bastienova päťročná sestra Maud potom Alice povedala, že to nebolo prvýkrát, čo jej bračeka otecko zavrel do práčky. Podľa susedov navyše rodičia chlapčeka týrali opakovane.

Zatvárali ho na celé hodiny do skrine, alebo ho nútili sedieť na okennom parapete zabaleného v tenkej plachte. "Bastien bol nechcené dieťa," povedala novinárom jeho babička Evelyne. "Keď sa narodil, jeho otec vyhlásil, že ho nechce, a šiel sa opiť."

Nezamestnaného Champenoisa obvinili z vraždy a jeho ženu, matku ďalších šiestich detí, z nezabránenia zločinu a zanedbania povinnej starostlivosti. Ich zostávajúcich potomkov prevzal do starostlivosti štát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu