Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Matka sa ožierala v kluboch, deti žili v brlohu a špinavé od exkrementov!

Laura Palmerová
Laura Palmerová (Zdroj: express.co.uk)

HULL - Krkavčiu matku Lauru Palmerová čaká väzenie. Kým ona si užívala život, jej deti vo veku 3, 4 a 7 rokov trpeli v obrovskej chudobe a špine. Našťastie si to všimli susedia a nezodpovednú ženu nahlásili polícii. Tá ju obvinila zo zanedbania starostlivosti.

Dvadsaťšesťročná Britka trávila väčšinu svojho času chodením po kluboch a skrášľovaním samej seba. Nechávala si predlžovať vlasy a robiť gélové nechty. Značkové oblečenie a luxusný mejkap boli pre ňu samozrejmosťou.

Takýto životný štýl nie je ojedinelý, prípad Palmerovej je však predsa len iný. Na jej výstrelky totiž doplácali jej vlastné deti. Kým sa ich matka vydávala do víru veľkomesta, ony hladovali, boli smädné a žili zatvorené v neuveriteľne biednych podmienkach.

Všetko sa prevalilo, keď si susedia všimli, v akom hrôzostrašnom stave deti boli. Po ulici behali nahé, podvyživené a špinavé od exkrementov. Keď je policajti priviedli domov, zažili ďalší šok. Traja synovia bývali v prostredí, ktoré pripomínalo skôr špinavý brloh.

Pre ich matku bolo očividne dôležitejšie stretávanie sa s kamarátkami ako výchova a starostlivosť o svoje deti. Sudca bol k nej ale pomerne zhovievavý a do väzenia ju neposlal. Obvinenej udelil podmienečný trest vo výške jeden rok. "Vaše deti musia byť na prvom mieste, pred kamarátkami a všetkým ostatným," povedal .

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu