Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Horor plný znásilnení: Vyšinutému synovi kúpili dievčatko (14) na sex!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: childsupportlawhub.info)

ŠTOKHOLM - Švédska polícia oslobodila 14-ročné dievča, ktoré duševne chorý mladík (25) v Göteborgu cez rok zadržiaval vo svojom byte ako sexuálnu otrokyňu. Dievča predal jeho otec žijúci v Belehrade páchateľovej rodine, keď došla k záveru, že stav chorého mladíka sa zlepší, ak bude mať sexuálnu partnerku.

Zadržali troch mužov a jednu ženu, oznámili švédske médiá s tým, že oslobodenie sa uskutočnilo už 2. novembra. Polícia záležitosť odmietla akokoľvek komentovať s ohľadom na pokračujúce vyšetrovanie.

Podľa denníka GT bolo dievča v septembri 2010 prevezené z Belehradu do Štokholmu, kde za ňu jej otec dostal 1000 eur. Počas svojho väznenia ju bili a znásilňovali.

Podľa denníka Expressen dievča v zajatí otehotnelo a potratilo. "Je veľmi, veľmi šťastná, že už z toho pekla bola oslobodená. Na videozáznamoch jej výpovedí na polícii hovorí podrobne o tom, čo prežívala," napísal denník s odvolaním sa na anonymný zdroj.

Prokuratúra v Göteborgu nariadila zatknutie štyroch osôb vo veku od 25 do 59 rokov - otca dievčaťa, duševne chorého mladíka a jeho rodičov. Obvinení sú z obchodu s ľuďmi, z obmedzovania osobnej slobody a znásilnenia. Na celý prípad bolo vyhlásené prísne informačné embargo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu