Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Lekár chcel perverzný sex s dievčatkom (11): Priniesol pastelky a vibrátor!

Peter B. si za svoje zvrhlé chúťky môže za mrežami posedieť až 20 rokov.
Peter B. si za svoje zvrhlé chúťky môže za mrežami posedieť až 20 rokov. (Zdroj: archiv petera b.)

ALBSTADT/CLEVELAND - Vo svojej ordinácii v nemeckom Albstadte pôsobil lekár Peter B. (49) vždy príjemným a kultivovaným dojmom. Teraz však sedí vo väzbe v americkom Clevelande a čaká na začiatok súdu. Za 820 eur si totiž kúpil maloleté dievča na perverzné sexuálne hry.

Podľa štátnych zástupcov v Clevelande ponúkol Peter B. na internete 820 eur za sex s jedenásťročným dievčaťom a ďalších 160 eur, keď si bude môcť perverzný sex natáčať na kameru.

Lenže zvrhlý lekár netušil, že internetová stránka je pod dohľadom FBI a že nejedná so žiadnym pasákom, ale s agentom, ktorý na sieti loví pedofilov. Dievča si objednal do jedného z clevelandských hotelov.

Dvanásteho marca priletel zo Sttutgartu do Clevelandu a hneď vyrazil do hotela, kde na neho malo čakať objednané dievča. Lenže namiesto neho tam čakali policajti a zatkli ho.

V kufri u neho našli podväzky, povrazy na bondage, lubrikačné gély, vibrátor, masku, kameru so statívom, pastelky a plyšového jednorožca. Za pokus o sex s maloletou mu hrozí 20 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu