Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rodičia umučili bábätko na smrť: Polámané krvácalo z očí!

Jaydena pripravili o život vlastní rodičia
Jaydena pripravili o život vlastní rodičia (Zdroj: central news)

PRAHA - Chlapček mal zlomené ruky aj nohy, fraktúru lebky a ťažko poškodený mozog. Lekárom sa bábätko napriek všetkej snahe nepodarilo zachrániť. Matka (19) a otec (22) dieťaťa boli obvinení z vraždy. Informáciu priniesol britský denník Daily Mail.

Rodičia Jaydena Wraya z Londýna Rohan a Chana obvinenia, že so svojím malým synom zaobchádzali natoľko brutálne, že mu spôsobili zranenia, ktorým podľahol, odmietajú.

Podľa súdu však nie je možné vysvetliť chlapčekovu smrť inak. "Klinické vyšetrenie chlapcovho kolapsu ukázali početné zranenia, ktoré utrpel v priebehu posledných štrnástich dní života," uviedla sudkyňa Sally Howesová.

Bábätko rodičia v júni priviezli do londýnskej Great Ormond Street Hospital v kritickom stave. Malý Jayden musel byť okamžite pripojený na prístroje, ale napriek všetkej snahe lekárov boli jeho zranenia nezlučiteľné so životom.

Chlapček mal zlomené obe ruky i stehenné kosti, fraktúru lebky, ťažko poškodený mozog a krvácal z očí. Niektoré zlomeniny boli čerstvé, iné staré týždeň aj štrnásť dní. Rodičia boli obvinení, že svojho syna systematicky zraňovali tak dlho, až ho zabili. Výška trestu ešte nebola stanovená.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu