Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rodičia umučili dcéru (†26): Matka jej vytrhla z tela črevá!

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA/BRATISLAVA - Ruský súd obvinil muža a ženu z vraždy ich dcéry pri exorcistickom rituáli počas vlaňajších vianočných sviatkov. Informuje o tom agentúra AFP. Taxikár Sergej Košimbetov (49) a jeho družka, učiteľka Elena Antonovová, mučili svoju dcéru Alexandru niekoľko hodín, než ju 7. januára, kedy pravoslávna cirkev slávi Vianoce, zabili.

Pod zámienkou, že chcú dievča zbaviť démonov, ju najprv zbili a do tváre jej vyliali päť litrov svätenej vody. "Potom Antonovová holými rukami vytrhla svojej dcére z tela kus čriev," oznámili vyšetrovatelia z Voroneže, kde k hroznému činu došlo.

Rodičia dievčaťa odmietajú, že by svoju dcéru zavraždili. "Rozhodne som ju nezabila," vyhlásila Antonovová. "To, čo som urobila, som urobila iba jej telu," dodala šialená matka. "Ako ma môžu chcieť poslať do blázinca? Cítim sa dobre," reagovala žena na návrh žalobcov.

Psychiatri oboch obvinených označili za duševne chorých, napriek tomu predstúpili pred súd. Je pravdepodobné, že sudca ich pošle do psychiatrickej liečebne.

"Otec a matka veria, že svojej dcére pomohli, aby prestala milovať svojho manžela, ktorý bol podľa nich diabol," povedal vyšetrovateľ Murat Surojev. Keď Alexandra prestala dýchať, rodičia ju zabalili do deky. Príbuzným oznámili, že bude za tri dni vzkriesená.

Nasledujúci deň ich mladšia dcéra zavolala ambulanciu. Zdravotníci uviedli, že boli po príchode v šoku. "Žena ležala v pozícii, v ktorej pripomínala krucifix," vypovedala zdravotníčka Irina Semirodová. Alexandra už však bola mŕtva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu