Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Rodičia uhorenej Natálky (†1) sa chceli zabiť, matka bola opitá!

V tejto postieľke uhorela Natálka Zobraziť galériu (4)
V tejto postieľke uhorela Natálka

PRAHA - Matku ročného dievčatka, ktoré v pondelok skoro ráno uhorelo vo svojej postieľke, má teraz jej okolie za tú najhoršiu. Obyvatelia Valašského Meziříčí jej jasne dalo najavo, že za smrť svojej dcérky si môže sama.

Rodičia by totiž smrti zabránili, keby ostali doma. Do piatej hodiny ráno ale oslavovali narodeniny v reštaurácii. Polícia ich podozrieva z usmrtenia z nedbanlivosti, za čo im hrozí až šesť rokov väzenia.

Podľa známych chceli obaja rodičia hneď po tom, ako sa tragickú správu dozvedeli, spáchať samovraždu. Hasiči zachránili z horiaceho bytu len Petra (15), ktorého má matka Natálky z prvého manželstva.

Natálkina matka nemá v dome dobrú povesť. "O deti sa síce starala, malú pekne obliekala. Ale vodila si do bytu, ktorý patrí bývalému manželovi, bezdomovcov. Chodili za ňou aj cigánky. Tie malú často kočíkovali. Večne chodila do neďalekého baru a popíjala," uviedli obyvatelia domu.

"Som teraz len tá najhoršia. Strašne ma mrzí, čo sa stalo. Len matka, ktorá prišla o dieťa, ktoré miluje, vie, o čom hovorím," povedala Andrea, matka dcérky. "Nehovorím, mala som niečo cez jedno promile. Ale všetko sa zišlo naraz. Priateľ - otec Natálky, sa vrátil po dlhšej dobe z Talianska, ja som mala narodeniny v sobotu a on v nedeľu. Večer sme šli na pohárik. Syn mal mobil, keby malá plakala. O tretej v noci som deti išla skontrolovať. Všetko bolo v poriadku," rozprávala.

Príčina ohňa stále nie je známa. Škoda na byte sa vyšplhala na 900-tisíc korún (približne 36-tisíc eur). Polícia doposiaľ nikoho neobvinila, dvojicu však podozrieva z trestného činu usmrtenia z nedbanlivosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu