Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tomáš si chcel osvojiť dievčinu z "decáku", začal s ňou sexovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/KOŠICE - Príbeh ako zo zlej telenovely sa odohral v metropole východu. Tomáš (42) s manželkou sa jedného dňa vybrali do Mc Donaldu, kde naďabili na skupinu chovancov z detského domova, ktorá bola v meste na výlete. Zaujalo ich najmä jedno z dievčat.

S vtedy 15-ročnou dievčinou sa pustili do reči a na prvý pohľad si ju obľúbili, uviedol portál Korzáru, ktorý o prípade informoval. Do detského domova v Spišskonovoveskom okrese za ňou potom prichádzali každý týždeň.

Požiadali o jej osvojenie. Úrad práce im predbežne vyhovel a v októbri 2007 vydal súhlas na takzvaný aklimatizačný pobyt. Dievča teda prišlo na skúšku do Tomášovej rodiny.

"Domováčka" trávila u manželov najprv víkendy, potom aj bežné dni. Už sa zdalo, že si ju osvoja natrvalo, Tomáš ju však prekvapivo vrátil späť do domova s tým, že má rodinné problémy. Dievča podstúpilo gynekologickú prehliadku, pri ktorej sa ukázalo, že už malo pohlavný styk.

Prezradilo, že práve s Tomášom! „Jeden večer som si vypýtala tabletku na spanie, lebo som nemohla spať. Ráno mi povedal, že sme to v noci robili. Tiež mi povedal, že ak budem mať dieťa, tak sa o neho postará,“ cituje Korzár z výpovede dievčaťa. Prokuratúra tvrdí, že tento sex nebol zďaleka ich jediným.

Košičan čelí obvineniu zo zneužitia maloletej. Proces s ním sa v týchto dňoch začal na okresnom súde. Situácia sa však za pár rokov poriadne skomplikovala. Tomáš sa rozviedol, jeho "takmer dcéra" dosiahla plnoletosť, odišla z domova a žije s ním.

Nielen preto budú mat vyšetrovatelia ťažkú prácu s jej výpoveďou. Podľa psychológa má totiž "slabú slovnú vybavenosť, celkovú informovanosť a duševný rozhľad."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu