Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zrazené čínske dievčatko, ktoré rozplakalo celý svet: Prehralo boj o život!

Jüe Jüe utrpela ťažké poranenia mozgu Zobraziť galériu (3)
Jüe Jüe utrpela ťažké poranenia mozgu

PEKING - Včera sme vás na topkách informovali o šokujúcom prípade zraneného dievčatka, ktoré ležalo na ceste a nikto mu neposkytol pomoc. Dvojročnú Jüe Jüe včera bohužiaľ lekári vyhlásili za klinicky mŕtvu.

Prípad okamžite po tom, ako sa o ňom dozvedela čínska verejnosť, vyvolal veľké pobúrenie. Malé dievčatko na ceste prešiel vodič dodávky, ktorý mu nielenže neposkytol prvú pomoc, ale dokonca pokračoval v ceste, akoby sa nič nestalo.

Okolo zranenej Jüe Jüe prešlo niekoľko ľudí bez povšimnutia. O niečo neskôr dieťa šokujúco skončilo pod kolesami ďalšieho auta, ktorý, rovnako ako vodič pred ním, nehodu úplne odignoroval. Nad bezvládnym telom dievčatka sa pristavila až devätnásta okoloidúca, ktorá zalarmovala matku obete.

Jüe Jüe bojovala od minulého štvrtka v nemocnici o život, pri nehode však utrpela ťažké poranenia mozgu, ktoré boli nezlučiteľné so životom. Jej rodičia sú v šoku a správa ich úplne zdrvila.

Polícia oboch vodičov zatkla. Prvý z nich vraj vyhlásil, že "keby ste vy zrazili niekoho, tiež by ste utiekli". Nad nepochopiteľnou ľudskou ľahostajnosťou sa pozastavovali aj čínski bloggeri, ktorí internet zaplavili tisíckami komentárov. V jednom z nich sa píše: "Táto spoločnosť je naozaj chorá. Ani so psami či mačkami by sa nemalo zaobchádzať tak kruto a bezcitne."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu