Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bezcitný vodič: Chlapca prešiel 2-krát, aby sa uistil, že je mŕtvy!

Chlapec skončil pod kolesami nákladného auta Zobraziť galériu (2)
Chlapec skončil pod kolesami nákladného auta

LUZHOU - Minulý týždeň sme vás informovali o čínskom dievčatku, ktoré zrazilo najprv jedno auto a krátko nato aj druhé. Na ulici pritom ležalo zranené bez povšimnutia okoloidúcich. Tento prípad však zďaleka nie je ojedinelý. Minulý týždeň sa obeťou ľudskej krutosti stal aj päťročný chlapček zo západnej Číny.

Xiong Maokea v provincii Sichuan zrazil vodič nákladného auta na ceste do školy. Namiesto toho, aby mu pomohol, zaradil spiatočku a zacúval, aby chlapca prešiel ešte raz! Ao Yong sa chcel uistiť, že je Xiong mŕtvy. Keby totiž nehodu prežil, musel by za neho platiť výdaje spojené s liečbou a pobytom v nemocnici.

"Videl som, ako cúva a potom sa zase pohol dopredu. Dieťa uviazlo pod kolesami auta, vodič si z toho ale nič nerobil. Pokračoval v ceste ešte ďalších asi desať metrov," povedal očitý svedok. Iní zas uviedli, že Young vystúpil z kabíny svojho vozidla a pýtal sa "koľko bude platiť".

Podľa polície sa tridsaťpäťročný vinník sedem hodín hádal s rodinou, v akej výške im vyplatí odškodné. Úrady potvrdili, že malý Xiong zomrel na následky ťažkých zranení, ktoré utrpel pri incidente.

Tragický incident sa stal len týždeň po tom, čo svet šokoval prípad dvojročnej Jüe Jüe. Dievčatko zrazili v priebehu pár minút dve autá, ani jedno však nezastalo a nepomohlo mu. Tak isto reagovali, či skôr nereagovali, chodci, ktorí si krvácajúce dieťa na ceste vôbec nevšímali. Pristavila sa pri ňom až devätnásta okoloidúca, ktorá zavolala matku Jüe Jüe. Dievčatko napojili na podporné prístroje, po niekoľkých dňoch v nemocnici však zomrelo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu