Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Otrasná ľahostajnosť: Samovrahyňa spadla na cestu, autá ju obchádzali!

Žena sa po páde ešte hýbala, nikto jej nepomohol
Žena sa po páde ešte hýbala, nikto jej nepomohol (Zdroj: liveleak)

PRAHA - K ďalšiemu prípadu neuveriteľnej bezohľadnosti došlo v čínskom Chengdu. Nešťastná žena skočila z mosta doprostred cesty s hustou premávkou. Vodiči ju ľahostajne obchádzali bez toho, aby jej niekto pomohol! Informáciu priniesol denník Washington Post.

Iba dva týždne potom, čo kamery zachytili, ako dvojročné čínske dievčatko Jüe Jüe prešli dve dodávky za sebou, dievčatko ľahostajne prekročilo 18 ľudí a až devätnásta osoba sa mu snažila pomôcť, sa objavilo ďalšie hrozné video.

Na zázname je vidieť ženu, ktorá pri meste Chengdu skočí z mosta medzi prechádzajúce autá. Dopadne pred oranžové vozidlo, ktoré zabrzdí, chvíľu nerozhodne bliká a nakoniec ženu obíde.

S podobným cynizmom ju míňajú ďalšie tucty áut, vrátane vozidla, ktoré nešťastie zaznamenalo. Žena na sedadle spolujazdca radí vodičovi, aby "to obišiel", ten sa ale rozhodne zavolať políciu. Potom ale ženu skutočne obíde a pokračuje v ceste.

Po prípade malej Jüe Jüe a ďalšej strašnej udalosti, kedy päťročného Xiong Maa v provincii Sečuán vodič nákladiaku prešiel dokonca dvakrát, aby sa ubezpečil, že je chlapec mŕtvy a on za neho nebude musieť platiť účty v nemocnici, sa v čínskych médiách rozhorela diskusia o ľudskej bezohľadnosti.

Komentáre k tragédii tejto ženy, ktorá skočila z mosta, sú však absolútne desivé: "Keď chceš skákať z mosta, máš si nájsť vyšší. Takto neumrieš, len zbytočne spomalíš dopravu."

"Určite sa všetci ponáhľali do práce a na čo by zastavovali? Rovnako keď nie si lekár, tak by si jej moc nepomohol," zneli časté názory na čínskych fórach.

Samovrahyňa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu