Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapec mesiace znásilňoval matku troch detí, bála sa ho udať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PRAHA - Neuveriteľné veci musela pretrpieť žena (36) z východného Česka. Jej mladý spolubývajúci (19) ju od januára pravidelne znásilňoval, bil a vydieral. Neudala ho, pretože sa bála, že sa s troma deťmi ocitne na ulici.

Agresor je pritom len o dva roky starší ako ženin najstarší syn (17)! "Muž je podozrivý z opakovaného fyzického napádania a psychického týrania. Napriek ženinmu nesúhlasu ju opakovane znásilňoval a hrozil ďalším násilím, ak všetko oznámi a nebude mu po vôli," uviedla miestna policajná hovorkyňa Ivana Ježková.

Je neuveriteľné, ako dlho žena dokázala znášať toto týranie. Nepoľavilo ani po tom, ako sa mladík na začiatku leta z bytu odsťahoval. Bombardoval ju totiž výhražnými SMS-kami.

Problémy s mladíkom chcela celý čas vyriešiť bez pomoci polície, avšak márne. Posledná kvapka pretiekla cez víkend, keď ju jej o 17-rokov mladší bývalý spolubývajúci napadol v jednej z reštaurácií. Začal ju škrtiť a ukradol jej peňaženku s peniazmi a všetkými dokladmi.

Žene došla trpezlivosť a s pomocou priateľov muža udala. Za znásilnenie, lúpeže, vydierani a ďalšie činy mu hrozí desaťročný trest. O prípade informoval portál idnes.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu