Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Ukojil sa pred dievčatkom (7) a nechal si vyplatiť 10 korún!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/NÁCHOD - Na bezbrannej obeti si chcel ukojiť svoje zvrhlé chúťky Radek Panny (20) z českého Broumova. V budove školy si vyhliadol školáčku (7), oslovil ju a vlákal do bytu svojej matky. Má vraj niečo pre jej otca.

Za školáčkou sa zabuchli dvere, zacvakol zámok a ona s hrôzou pochopila, že sa ocitla v pasci. Radek sa jej spýtal, či si s ním chce zasúložiť. Dievčatko to rozhodne odmietlo, začalo plakať a kričať.

Radek jej zakryl ústa rukou, aby jej zabránil robiť hluk a utiecť. Zatiahol ju hlbšie do bytu. "Nakoniec od pôvodne zamýšlaného zámeru upustil, poškodenú vyzval, aby zostala stáť a potom si vyzliekol tepláky a obnažil pred ňou svoj pohlavný úd," uviedla obžaloba. Pred vydeseným dieťaťom sa potom uspokojil.

Tým ale útrapy malej školáčky neskončili. Podľa obžaloby sa jej Radek vyhrážal, že ju nepustí, ak mu nedá nejaké peniaze. Dievča teda otvorilo peňaženku a zvrhlíka "vyplatilo" desaťkorunáčkou. Potom mohlo odísť.

Udalosti nabrali rýchly spád. Na výtvarnej výchove sa malá obeť zverila kamarátovi, neskôr aj učiteľke a za krátky čas začala konať aj polícia.

Radek nepopiera, že si od školáčky vypýtal sex. "Ani neviem, čo by som urobil, keby s tým súhlasila, len som bol zvedavý na jej reakciu. Bola to pekná blbosť," tvrdil na súde.

Za znásilnenie dieťaťa a vydieranie hrozí nedoštudovanému tesárovi až 12 rokov za mrežami. O prípade informoval český portál idnes.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu