Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Číňan unášal ženy do podzemia, roky ich mučil a znásilňoval!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PEKING - Neuveriteľných krutostí sa dopúšťal muž z centrálnej Číny, ktorého v týchto dňoch dolapila miestna polícia. Bývalý hasič unášal ženy, v podzemnom ukryte ich roky znásilňoval, nútil k prostitúcii a dve z nich zavraždil.

Li Chao (34) z mesta Luo-jang si ženy hľadal v nočných kluboch a karaoke baroch. Pred dvoma rokmi sa mu podarilo uniesť šesť žien, ktoré odvliekol do podzemnej miestnosti. Mučil ich hladom, aby boli slabé a nemohli mu utiecť.

Svoje obete pravidelne znásilňoval a keď mu dochádzali peniaze, bral ich do mesta, kde museli prostituovať. Jednej zo žien sa nakoniec podarilo utiecť práve z takéhoto "výletu," uviedol portál idnes.cz, ktorý o udalosti informoval.

Policajti našli pri prehliadke podzemia dve zahrabané telá. Oslobodili pritom trojicu väznených žien. Štvrtú zadržali, pretože majú podozrenie, že Limu pomáhala zavraždiť jednu z obetí.

Bývalý hasič je ženatý a má ročného syna. Jeho manželka tvrdí, že o väzení v podzemí ich domu nemala ani tušenie, až kým ho polícia neprišla zatknúť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu