Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Mladá modelka si natáčala, ako jej manžel milionár (†90) zomiera!

Bruno a Meharit. Bola to láska?
Bruno a Meharit. Bola to láska? (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN/BRATISLAVA - Spor o dedičstvo, za ktorým sa možno skrýva vražda! Syn bohatého majiteľa pivovaru Bruna H. Schuberta obvinil svoju nevlastnú matku Meharit Kifleovú (28), že zabila jeho otca, aby zhrabla rodinný majetok. Bizarnou súčasťou tohto podozrenia je fakt, že belgická modelka pôvodom z Etiópie si smrť svojho muža natáčala na kameru.

Vysoké kruhy vo frankfurtskej spoločnosti boli pobúrené, keď sa Schubert v auguste 2009 oženil s o 60 rokov mladšou ženou, ktorá už mala dieťa z predchádzajúceho vzťahu. Novinové titulky sa len tak hemžili správami o tom, že sa tak stalo iba päť mesiacov po smrti jeho bývalej ženy. Svoje nové šťastie si ale boháč veľmi neužil, zomrel o rok neskôr údajne na starobu, až kým na Meharit nepadol tieň podozrenia.

Zistilo sa, že milionára zabila úmyselná dehydratácia a podanie zlých liekov. Prokurátor začal Meharit vyšetrovať. Tá sa v nemeckom denníku Bild bráni: "Je to hrozné. Povedali mi, že ja na smrti manžela nenesiem vinu, napriek tomu ma všetci nazývajú vrahyňou. "

V súvislosti s obvinením sa však vynárajú otázky, prečo si modelka strašné zábery jeho skonu fimovala. Zoslabnutý starec leží na lôžku, niečo tichým hlasom hovorí, potom chrápe s pootvorenými ústami, až nakoniec prestane dýchať. Urobila by toto milujúca manželka?

Prečítajte si pravdivý príbeh o slovenskom milionárovi: Stal sa bezdomovcom!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu