Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Mladík vyhral 3 milióny, stratil tiket a zbláznil sa!

Martyn Tott a jeho žena predtým, ako ich manželstvo stroskotalo
Martyn Tott a jeho žena predtým, ako ich manželstvo stroskotalo (Zdroj: Solent)

LONDÝN/BRATISLAVA - Obrovskú radosť, vystriedala ešte väčšia smola. Angličan Martyn Tott (44) vyhral v lotérii 3 milióny libier a sníval o tom, čo všetko si so ženou zaobstarajú. Lenže nastal problém, výherný tiket sa stratil. Martyn čoskoro prišiel o príčetnosť aj manželstvo.

Martyn Tott až podľa výzvy v novinách pol roka po zlosovaní zistil, že vyhral 3 milióny libier, teda takmer 3,5 milióna eur. Do tej doby žil celkom spokojným životom, ale dvojizbový byt, osemhodinová práca, jedlo z fast foodu či pivo z plechovky zrazu začali pri rozprávkovej sume vyzerať absurdne. Napísal portál tn.cz.

Angličan sa rozhodol hodiť starý život za hlavu, ísť s manželkou Kay okolo sveta, kúpiť si Audi TT a luxusné bývanie na nejakom úžasnom mieste. Lenže sa objavil "malý" háčik. So ženou niekde stratili výherný tiket, a hoci výhru boli schopní dokázať podľa počítačových záznamov, spoločnosť im nakoniec odmietla bez tiketu výhru vydať s odôvodnením, že nebude meniť pravidlá. Kým však prišla s takýmto rozhodnutím, nechala dvojicu mesiac dúfať, že svoje milióny dostane.

Martyn bol vidinou vyhratých peňazí úplne posadnutý. Nakoniec ho to stálo tri prehrané súdy, počas ktorých podľahol čaru akejsi pofidérnej náboženskej sekty. So ženou sa úplne odcudzili a rozviedli sa. Trvalo celých desať rokov, než sa zo šoku, že svoje milióny nikdy neuvidí, prebral a začal zase trochu žiť normálnym životom.

"Že mi tie peniaze nedali, bolo mučenie," povedal Martyn, ktorý o svojom príbehu napísal knihu, denníku Daily Mail. "Celé roky som potom nevedel, kto som. Dnes ale môžem úprimne povedať, že som vlastne rád, že to dopadlo práve takto. Stal sa zo mňa spisovateľ a mám úžasnú priateľku."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu